lördag 10 juli 2010

Takpappen lagd på en del av taket.

Det händer en hel del med bygget nu, och nu har vi semester! Till veckan kommer vi att ställa för målning, brädfodring m.m. Vi vet med andra ord vad vi ska pyssla med under vår ledighet. Är det bygglov vi ska kalla det istället för semester?
Här får Ni kika in från hallen igen. Nu är känslan en annan när inte den blå himlen syns, men rymden finns ändå tack vare det höga ryggåstaket. Och tänk när alla fönster är på plats.
Här står vi från andra hållet och kikar mot entrén. Vi funderar på att ha ett runt fönster alldeles där under nock. Det är inte så på originalritningen, men det skulle vara helläckert med ett ljusinsläpp även från detta hållet.

Nu står jag ute på altanen och kikar in i det kombinerade vardagsrummet och köket.

Här i köksdelen blir det ett burspråk med annorlunda form.

Och så här blir vyn från köket till vardagsrum och vidare ut på altanen.
På återseende från oss på Vårans!

2 kommentarer:

  1. Hej på er, Jag brukar titta på din blogg lite då och då för att se hur det går med husbygget. Kul nu att se att huset är på plats och att det börjar ta form. Snacka om sjötomt..... Men vi kanske har bättre fiskelycka här i Locknesjön. Vi har på fyra fiskekvällar tagit sju öringar och en röding. Jättekul! Vi har semester (inte bygglov) och endast en vecka kvar, men det blir en solresa i höst. Måste få riktig sol och värme även om det har varit skapligt väder nu. Bygg vidare, kramar från moster Eleonore

    SvaraRadera
  2. Jag har varit borta en vecka och det märks ju på ert bygge. Det har verkligen hänt saker med huset under den tiden.
    Nu liknar det ett hus ;))

    SvaraRadera